Taxi Tilburg2020-03-02T14:26:53+00:00

Taxi Tilburg

Bent u op zoek naar een taxi in Tilburg? Nassau Taxi is een taxicentrale gevestigd in Tilburg. Wij zijn dan ook actief als taxi in heel Tilburg. Dus bent u op zoek naar een voordelige taxi met een vriendelijke chauffeur? Bel ons direct op 013-2340666!

Wij staan altijd voor u klaar als u een taxi zoekt. In onze regio heeft u maximaal 15 minuten wachttijd en daarnaast hanteren wij vaste prijzen. Zo weet u vooraf precies wat de kosten zijn voor de taxirit. Ook als u op zoek bent naar een airport taxi bent u bij ons aan het juiste adres.

Bel ons direct

Nassau taxi voor iedereen die een taxi in Tilburg zoekt​

Als taxicentrale in Tilburg staan wij voor iedereen klaar in Tilburg. Of u nou als student een taxi zoekt voor een avondje stappen of als voetbalsupporter naar een wedstrijd gebracht wilt worden. Nassau Taxi is altijd bereikbaar. Lage tarieven. Vriendelijke chauffeurs. Korte wachttijden.

Boek meteen een taxi

Voordelen van Taxi Nassau

  • Vaste tarieven

  • Vooraf de ritprijs

  • Vriendelijke chauffeur

  • Luxe en comfortabele voertuigen

  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding​

  • Gemakkelijk online reserveren

Airport Taxi Tilburg

Binnenkort op vakantie en bent u aan het zoeken naar een airport taxi in Tilburg? Onze chauffeurs brengen u graag naar het vliegveld waar uw vakantie begint. Of dit nou Eindhoven airport, Schiphol, Rotterdam of Brussel is. De prijzen voor onze airport taxi service per luchthaven bekijken? Klik hier voor onze vaste tarieven.

Vragen ? Bel ons gerust!

Taxi Tilburg tarieven

Wij hanteren vaste prijzen naar steden en luchthavens zodat u vooraf de exacte kosten weet. Ook zijn onze tarieven erg scherp. Wilt u een taxirit afspreken? Bel gerust naar 013-2340666. In onze regio heeft u slechts 15 minuten wachttijd. Heeft u minder spoed? Dan kunt u online een taxirit reserveren via ons contactformulier.

Airport taxi boeken 

Call Now ButtonBel Nu